Friss hírek

2009-ben elnyert Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díj sikeres megerősítése

A Zsindelyes Kereskedőház Kft. 2017-ben sikeresen megerősítette a 2009-ben elnyert Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díját (MAMD).

A Magyarországon is jól ismert Zsindelyes Pálinkafőzde több mint 30 éve meghatározó szereplője a hazai élelmiszeriparnak. A minősítő oklevelet Dr Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter adta át a Földművelésügyi Minisztérium dísztermében a Zsindelyes Pálinkafőzde ügyvezetőjének, Papp Józsefnek.
A Magyar Agrárgazdasági Díj célja a hazai agrárszervezetek országos szintű elismerése, melyek tevékenységük során elkötelezettek a jó minőségű termékek előállításában és munkavégzésben. A Díj célja továbbá az agrárgazdaság többi szereplőjének folyamatos ösztönzése a fejlődésre és a hatékony működésre.
,,Az elnyert Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj nagy jelentőségű a több mint 50 főt foglalkoztató vállalkozásunk számára, mert a megtiszteltetésen túl visszaigazolja törekvésünket, amely szerint fontos a minőségi magyar pálinka gyártása” – mondta Papp József, a Zsindelyes Kereskedőház Kft ügyvezetője az elismerés átvételét követően.

agrárgazdasági díj

img-1283fullsizerender