Friss hírek

dr. Takács Enikő a II. számú körzet új gyermekorvosa

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Képviselő-testület döntése alapján, a tevékenység végzéséhez szükséges működési engedély véglegessé válásának napjától, de leghamarabb 2019. március 1-jétől határozatlan időtartamra, a II. számú gyermekorvosi körzetben (korábban: dr. Venyige Gabriella körzete) dr. Takács Enikő fogja ellátni a gyermekorvosi feladatokat.

Doktornő Tanulmányait Debrecenben, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumban végezte, általános orvosi diplomát 2013-ban szerzett. Csecsemő és gyermekgyógyász szakvizsgáját 2018-ban szerezte meg, kiváló eredménnyel.

Doktornő Nyíregyházán él. 2013. óta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Jósa András Oktatókórház (Nyíregyháza) Csecsemő-és gyermekosztályán dolgozik. Az itt eltöltött öt év alatt rengeteg szakmai tapasztalattal gazdagodott.

Az Újfehértó Város Önkormányzata és a Doktornő között területi ellátási kötelezettséggel járó házi gyermekorvosi feladatok ellátására vonatkozó szerződés 2018. december 19-én került aláírásra.

Doktornő munkájához jó egészséget és sok sikert kívánunk!

Nagy Sándor
polgármester
ghj