Friss hírek

Ezüstérem Hollandiából, a testvértelepülések delegáltjai is elismerésüket fejezték ki

Újfehértó Város Önkormányzata 2019. július 5-én köszöntötte a FIBA 3x3-as kosárlabda világbajnokságról hazatérő Papp Klaudiát, illetve a IV. Újfehértói Fürtös Fesztiválra érkező testvértelepülések delegáltjait.

A Hollandiában megrendezésre kerülő megmérettetésen a Papp Klaudia, Theodoreán Alexandra, Medgyessy Dóra és Cyesha Goree alkotta magyar válogatott egészen a döntőig menetelt, ahol a –verseny során mindvégig kimagasló teljesítményt mutató- kínai válogatottal került szembe és szerezte meg az előkelő második helyet.

A Hollandiából hazatérő sportoló köszöntésére az Újfehértói Szabadidőközpontban került sor. Az ünnepségen Nagy Sándor Újfehértó Város polgármestere köszöntötte a vendégeket, majd ezt követően Kranyik István az Újfehértói Szabadidőközpont igazgatója mondott beszédet, aki ismertette Klaudia eddigi elért sikereit is.

Az ünnepségen résztvevő külföldi delegáció tagjai közül többen elismerésüket fejezték ki a sportoló részére.

Klaudia egyike azon tehetséges újfehértói lakosoknak, akik határainkon túl is öregbítik településünk hírnevét. Az eddigi elért eredményei alapján joggal szerepel az Újfehértói Szabadidőközpontban található Büszkeség falon, melyet 2019. májusában ünnepélyes keretek között adtak át.

Újfehértó Város Önkormányzatának képviselő-testületében további jó egészséget és sok sikert kívánunk!

dsc-0696