Friss hírek

FOREVER KIDS

Gyermek Egészséges Életmód Támogatási Program kuratóriuma a decemberi pályázatán óvodánk egészségnapi programját méltónak találta támogatásukra, így a december 15-i Karácsonyi Party rendezvényükön átvehettük a támogatás összegét jelképező 145.000.-Ft-ról szóló csekket, melyet még decemberben át is utaltak az óvoda számlájára.
856

A program lebonyolítására 2018. január 19-én kerül sor a Lengyel Laura Óvodában, a gyermekeknek játékos feladatok keretében igyekszünk hasznos tudnivalókat átadni a délelőtti játékidőben, gyakoroltatni az egészséges életmód szokásait, szabályait a forgószínpadszerűen lebonyolítandó Vitaminok házában, a Tisztaság házában, a Fogápolás házában, az Öltözködés házában és az Ivóvíz házában.

A délutáni családi programok közül kiemelném doktor Kiss Magdolna, az óvoda gyermekorvosának előadását, Váradi Marianna, forever tanácsadó „fűben-fában orvosság” c. előadását, melynek középpontjában a prevenció, a megelőzés áll, valamint a Vitambár-Kóstolóház programot, melyet a P. Dussmann – Huri Béla, és a Tupperware cég, Sztányi Antalné-neves újfehértói képviselői irányítanak.

855

 

                                                                                                                               Váradiné Istenes Erzsébet

                                                                                                                                          óvodavezető