Friss hírek

KÉPEKET VÁRUNK ÚJFEHÉRTÓRÓL!

Tisztelt Városlakók!
Újfehértó Város Önkormányzata Újfehértó képekben címmel kiadványt szeretne megjelentetni, amelynek célja, a településünk értékeinek összegyűjtése, megőrzése és hagyományozása a következő generációk számára.

A kiadvány elkészítéséhez kérjük, hogy amennyiben a településsel összefüggő (esemény, városkép, középület, építmény, utca/utcarész, tárgy, hagyomány, mesterség, egyesület, viselet, tisztség, kultúra, szokás, ünnepség, emlékmű, munka, munkahely stb...) fényképpel (dokumentummal) rendelkeznek, azokat szíveskedjenek a feldolgozás idejére biztosítani részünkre. A feldolgozást követően a képeket sértetlenül juttatjuk vissza a tulajdonosához!

A fotókat, dokumentumokat postai úton (4244 Újfehértó, Szent István u. 10.) juttathatják el a hivatalba, vagy személyesen Szűcs Rékánál (4244 Újfehértó, Szent István u. 10. 1 em. 10. számú hivatali helyiség, tel: 06/42/ 290-000/ 110.) is leadhatják vagy e-mailben az alábbi elérhetőségekre is elküldhetik: jegyzo@ujfeherto.hu vagy varosmarketing@ujfeherto.hu.

Segítségüket előre is köszönjük!