Friss hírek

KÉRDŐÍV

Újfehértó Város Önkormányzata - a fiatalok helyben tartását ösztönző stratégiai bizottság javaslatára - szeretné felkérni a város lakosságát egy kérdőíves felmérésben való részvételre. A vizsgálat célja, hogy egyfajta helyzetelemzést kapjunk arról, hogy milyen a város megítélése a helyi lakosság körében és milyen intézkedésekkel lehetne javítani, élhetőbbé tenni a várost.
Nagyon köszönjük, ha úgy dönt, részt vesz a felmérésben, és építő jellegű javaslataival, véleményével Ön is hozzájárul ahhoz, hogy egyfajta iránymutatás szülessen a városvezetés számára.
A kérdések megválaszolása körülbelül 10 percet igényel. A kérdőív elektronikusan és papír alapon is kitölthető. A kérdőív elektronikusan is beküldhető és az Újfehértói Polgármesteri Hivatal épületében (4244 Újfehértó, Szent István út 10., földszint) elhelyezett urnában is elhelyezhető. A kérdőív a www.ujfeherto.hu honlapon letölthető, illetve a Polgármesteri Hivatal (Újfehértó, Szent István út 10.) Ügyfélszolgálatán beszerezhető.
A beküldött adatokat táblázatban összegezzük, statisztikai elemzéseket végzünk rajtuk, amelyekből egyetlen résztvevő személyazonossága sem állapítható meg. A részvétel önkéntes és teljesen anonim, a résztvevőket semmilyen módon nem áll módunkban és szándékunkban beazonosítani.
Kérjük, minden kérdésre válaszoljon, nincsenek helyes, vagy helytelen válaszok!
A felmérés 2019. január 31.napján 24:00 óráig tart.
Természetesen a felmérés időtartamát követően is bármikor szívesen fogadjuk az észrevételeket, javaslatokat!
Együttműködését hálásan köszönjük!

A kérdőív kitöltésével és beküldésével hozzájárul a felmérésben való részvételhez.

A kérdőív pdf-es formátumban itt található:kérdőív

A kérdőív az alábbi linken keresztül érhető el: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2uKbZPnwebpD5NY1o_sokVgqc0-onyWDmffsfU-bewhp02g/viewform?vc=0&c=0&w=1