Friss hírek

Két szóval: hiányzol Balaton!

Megkezdődött az iskola… Sokat kell még várnunk a számunkra oly kedves nyári szünetig! De hogy könnyebben kibírjuk ezt a kilenc-tíz tanulással teli hónapot, idézzük fel a vakáció egyik legkedvesebb emlékét, az Erzsébet-tábort!

Virág Attila kollégánk minden évben rendületlen kitartással, idejét, energiáját és családját sem kímélve írja meg pályázatát, nagy precizitással előkészítve az adminisztrációs hátteret is. A szerencse úgy döntött, hogy munkája és elszántsága mellé most ő is csatlakozik.

Így indultunk neki a hosszú útnak július 22-én két busszal, kilenc vidám kísérővel és 89 lelkes diákkal. A fonyódligeti Élménytáborban a vasárnap esti látványos megnyitó után már hétfőn reggel zsúfolásig teltek a programok helyszínei. A teljes ellátást, valamint a napi ötszöri bőséges étkezést biztosító hat nap és öt éjszaka során programok kavalkádjából választhattak a gyerekek: sétahajókázás, kézműves foglalkozások, lasertag, éjszakai akadályverseny, óriástrambulinok, gokart, szárazföldi és vízi kalandpark, táncház, sárkányhajózás, tábori olimpia, kutyabemutató, focibajnokság, szablyavívás, színházi előadások, Wolf Kati-koncert, Hősök napja, Ki mit tud?, 1 perc és nyersz. Felsorolni is sok! Ugyanakkor minden nap napoztunk a parton és fürödtünk a Balatonban. A magyar tónak csupán a látványa gyönyörűséggel töltött el bennünket a nap minden szakában. A gyerekek és a felnőttek közt is akadt olyan, aki életében először járt itt. Számukra főleg felejthetetlen ez az élmény! E néhány nap és a sok közös program összekovácsolt kicsit és nagyot, tanárt és diákot, több barátság is köttetett. 27-én a hazaúton mi tanárok csak a sóhajokat hallgattuk: rossz irányba megyünk, forduljunk vissza!

                                                                                              Pál Mónika

erzsebet1
erzsebet2

erzsebet3