Friss hírek

Köszönetnyilvánítás

Újfehértó Város Önkormányzata nevében szeretnénk megköszönni mindazoknak a segítségét és közreműködését, akik hozzájárultak városunk karácsonyi díszvilágításának és dekorációjának megvalósításához.

 Elsősorban szeretnénk megköszönni Sónyák László újfehértói lakosnak a felajánlott fenyőfát, mely városunk karácsonyfája lett. Külön köszönetet érdemel Újfehértó Város Önkéntes Tűzoltósága a fa kivágásához nyújtott szakszerű segítségért és a fa elhelyezéséért. Köszönjük továbbá Petrus Mihály segítő közreműködését a fenyőfa szállításában, valamint Kristóf Józsefnek és kollégáinak, Rácz Istvánnak és Rácz Józsefnek a díszvilágítás üzembe helyezéséhez nyújtott segítségét. Köszönjük a Kukucska Virágbolt dolgozóinak a Városi Adventi koszorú elkészítését.

Köszönjük Oláh Tamásnak a felajánlott fenyőfákat, melyeket a Polgármesteri Hivatal épületében, valamint a Városi Piac területén helyeztünk el, ezzel is emelve az Adventi időszak varázslatos hangulatát.

Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk megköszönni Csegény Mihálynak, a Szolnoki és Társa Kft-nek, Tréfa Mihálynak és a Verdes Tüzépnek felajánlásaikat, valamint Tóth László és Mosolygó András önzetlen munkáját, mely eredményeként elkészülhetett a régóta várt Városi Mikulásház a gyermekek nagy örömére. A Mikulásház díszítéséhez nyújtott segítséget hálásan köszönjük Pappné Angelikának.

Köszönjük, hogy még szebbé és meghittebbé varázsolták az ünnepi készülődést és a Karácsonyt Újfehértó Város lakosai számára.

Szeretetteljes, Áldott Karácsonyt kívánunk!

Dr. Hosszú József
polgármester s.k.


cimsor-hozzaadasa