Friss hírek

Lakossági Tájékoztatás

Kedves Betegeink

Mindenek előtt engedjék meg, hogy ezalatt a néhány nap alatt tanúsított türelmüket és megértésüket megköszönjük. Megpróbáltunk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy a hatályos gyógyszertári eljárásrendet betartva a legkevesebb kényelmetlenséget okozzuk, mindamellett, hogy az Önök, a kollégáink és a magunk egészségére is tekintettel legyünk. Az elkövetkező napokban és hetekben azon dolgozunk,, hogy a gyógyszerellátás folyamatos legyen, de az esetek többségében nem rajtunk múlik az, hogy egy-két gyógyszer nem áll rendelkezésre.

Kérjük, hogy amennyiben kérdéseik vannak, továbbra is telefonáljanak, a munkánk mennyiségétől függően igyekszünk pontos információval szolgálni mind gyógyszerekkel, mind egyéb témákban.

Mivel a gyógyszerkiszállítás országosan le van terhelve, ezért azt javasoljuk, hogy gondolva a betegtársaikra, egyelőre csak egy havi gyógyszermennyiséget váltsanak ki, így senki nem marad ellátatlanul a gyógyszeres terápiát illetően.

A legfontosabb talán a jelenlegi helyzetben, hogy kövessék a szakemberek utasításait, ne fogadjanak el olyan tanácsot ami nem megbízható, hiteles forrásból származik és tegyük napi rutinná a higiénés előírásokat.

 Emlékeztetöül, az E-RECEPT kiváltásához, kérjük hozzák magukkal a beteg TAJ számát, valamint a receptet kiváltó személyi igazolványát.

 

 

Köszönettel a gyógyszertárak szakdolgozói.

Fehér Kígyó Gyógyszertár: 06-42-290-015

Remény Patika:                   06-42-290-018

Korona Gyógyszertár:         06-42-590-077


level20200318