Friss hírek

Májusi hangverseny az Erkel Tagintézményben

Május 12-én, szombaton ünnepi díszbe öltözve várta iskolánk aulája az 54. májusi hangversenyre érkező közönséget.

A kiskórus, a nagykórus és a hangszeres közreműködő gyermekek varázslatos hangulatú koncerttel ajándékozták meg a jelenlévőket. Május eleje lévén a fellépők az anyák napjára is gondoltak, a kicsinyek kórusa egy közös dallal, míg a 6. z osztályos Istenes Márk az Úgy szeretném meghálálni kezdetű, jól ismert slágerrel mondott köszönetet az édesanyáknak.

A hangversenyt, a több évtizedes hagyományt követve, az egyesített kórus közös énekléssel zárta, Behár: Május című műve hangzott el a 150 ének-zene tagozatos gyermek előadásában.

A kicsinyek kórusát Horváth Anikó, a nagykórust pedig Király Kálmán készítette fel és vezényelte. A zongora és hangszeres kísérők Daróczi Sándorné, Kovács Irén, Bócz Péter és Kóczon Kornél voltak. A műsorban hangszeres illetve ének produkcióval bemutatkozott: Seres Marcell, Istenes Márk, Prekopcsák Janka, Hollik Evelin, Balogh Enikő, Kolló Regina, Szegedi Péter és Both Kisó. Ez a májusi hangverseny is a hagyományaihoz méltó zenei élményben részesítette a jelen lévő közönséget, köszönet érte minden közreműködő gyermeknek és felkészítő pedagógusnak.

majusi-1
majusi2
majusi3
majusi4
majusi6