Friss hírek

Nyári tábor

2017/ 2018-as tanév végén a Nyíregyházi Tankerület Központ EFOP 3.2.14. pályázatának köszönhetően nyári napközis táborban vehettek részt a Vasvári Pál Tagintézmény kisdiákjai.
Június 18-22-ig 15 első osztályos, június 25-29-ig 25 másodikos tanuló élvezhette az ingyenes programokat. Mindkét hét témája a művészeti nevelés volt, melyben a népmesék világába repülhettek el a gyerekek. A pedagógusok által megálmodott színes, változatos programokon a táborozók nagy lelkesedéssel vettek részt: játékos sportverseny, agyagozás, mesenézés és dramatizálás, zenére alkotás, könyvtárlátogatás, hangszeres bemutató, bábkészítés stb.
A napi négyszeri étkezést a P. DUSSMANN Kft. biztosította. A gyerekek számára már ismerős ízvilágot gyümölcsökkel egészítették ki az egészséges életmód jegyében.
A pályázat keretében eszközbeszerzés is megvalósult: kézműves foglalkozások alapanyagait (agyag, festékek, színesceruzák, pasztell- és aszfaltkréta stb.), játék- és sporteszközöket (labdák, tollas- és pin-pong szettek, hullahopp karikák, memóriajáték, kártyák, gyermekhangszerek stb.) használhattak ingyen a táborozók.
A legemlékezetesebb a Nyíregyházi Vadasparkban tett kirándulás volt, melyen a tanulók a Nyíregyházi Tankerületi Központ és a Csababusz jóvoltából vehettek részt.
A sikeresen és eredményesen lebonyolított tábor jövőre is folytatódik, 4. és 6. évfolyamon.

tabor1
tabor2
tabor3
tabor4
tabor5