Friss hírek

Önkéntes munkával a temető tisztaságáért!

Tisztelt Lakosság!

Újfehértón az egyházak fenntartásában lévő temetőkben nyugvó személyek közvetlen hozzátartozói meghaltak vagy nem tudnak gondoskodni a sírhelyek rendben tartásáról, ezért azok jelentős része elhanyagolt. Az egyházaknak nincs megfelelő kapacitásuk a temetők rendben tartására, az önkormányzat pedig mivel a temetők egyházi tulajdonban/fenntartásban vannak, közfoglalkoztatás keretében nem vállalhatja az elhanyagolt sírhelyek gondozását.

Mindezek figyelembevételével, kegyeleti és városképi érdekre tekintettel, Újfehértó Város Önkormányzata várja mindazok jelentkezését, akik szívesen tesznek önkéntes alapon a településünkért, és szeretnének részt venni az egyházi temetők (Debreceni u., Bem apó u.) rendbetételében.

Első alkalommal 2019. március 23-án, 8.00 órától várjuk az önkéntes munkára jelentkezőket.

Részvételi szándékukat kérjük, előre jelezzék Szűcs Rékánál személyesen (4244 Újfehértó, Szent István út 10. I emelet 10. számú hivatali helyiség) illetve az alábbi elérhetőségek valamelyikén: e-mail: varosmarketing@ujfeherto.hu, tel: 06-42/290-000/110. További tájékoztatást is ezeken az elérhetőségeken kapnak a jelentkezők.

Együttműködésüket köszönjük!

Nagy Sándor polgármester