Friss hírek

"OVI-GÁLA" 2017

2017. november 24.-én újra az óvodások műsoraitól volt hangos a Művelődési ház színházterme.

Ebben az évben 18. alkalommal került megrendezésre az OVI-GÁLA, az Újfehértó Óvodásaiért Alapítvány és a Lengyel Laura Óvoda rendezvénye.

Számunkra, óvodapedagógusok számára, minden évben nagy kihívást jelent, hogy olyan műsorszámmal lépjünk a közönség elé óvodásainkkal, melyben örömüket lelik a fellépő gyermekek és népes hallgatóság is.

Mindkét előadást nagy érdeklődés övezte. A zsúfolásig megtelt nézőtéren ülő izgatott családtagok vastapsa buzdította a gyerekeket, oldotta a feszültségüket. Kreatív és változatos műsorszámokat láthattunk. Képes volt minden gyermekcsoport megújulni, s tartós, maradandó élményt nyújtani a nagyszámú közönségnek.

Köszönettel tartozunk a Lengyel Laura Óvoda nevelői közösségének és a szülői közösség tagjainak a rendezvény zökkenőmentes lebonyolításáért, a gyönyörű jelmezekért, kellékekért.

Köszönetet mondunk Nagy Sándor polgármester úrnak, hogy a művelődési házat a próbák és az előadások lebonyolítására térítésmentesen a rendelkezésünkre bocsájtotta, a Kulturális Központ dolgozóinak a helyszín biztosításáért.

Köszönettel tartozunk Dr. Polgáriné Szilágyi Editnek, az Újfehértó Óvodásaiért Alapítvány kuratóriumi tagjának, aki évről évre profi műsorközlője a rendezvényünknek. Kedves szavaival, alkalmi riportjaival, a gyermek-interjúkkal, bátorító megjegyzéseivel emelte az est fényét.

Dicséret illeti Gyurján Lászlóné kuratóriumi tagot/óvodapedagógust a csodálatos színpadkép megalkotásáért.

Köszönjük Papp Lászlóné Suhaj Melinda vállalkozó asszony nagylelkűségét, hogy a gála résztvevői, vendégei számára rendelkezésre bocsájtotta az üzlete parkolóját.

Köszönjük nagylelkű adományaikat, az önöktől kapott 340.000 Ft-ot- a GÁLA bevételét- a csoportok karácsonyi megajándékozására fordítjuk a 2016. évi adó 1%-ának összegével együtt.

S végül, de nem utolsó sorban köszönetet mondunk a kedves szülőknek, a hozzátartozóknak, az óvodások élete iránt érdeklődőknek, hogy eljöttek és megtisztelték gyermekeinket jelenlétükkel.

Újra megérthettük: nem kell nagy művésznek lenni ahhoz, hogy örömkönnyeket csaljuk a szemekbe, mosolyt az arcokra.

Ehhez elég az óvodások önfeledt tánca, vidám felszabadult játéka.

A közelgő ünnepekre gondolva boldog adventi várakozást kívánunk a családoknak és sok-sok szeretetet!

 

A kuratórium és az óvoda vezetése nevében:

                                                                Váradiné Istenes Erzsébet                      Gyetvai Józsefné

                                                                          óvodavezető                                  kuratórium elnöke

1
2
3
4
5