Friss hírek

PIAC BÉRLETI SZERZŐDÉSRE FELHÍVÁS

Tisztelt Lakosság!

Újfehértó Város Önkormányzata a Vásárok és Piacok rendjéről szóló 11/2007. (II.23) önkormányzati rendelete alapján, újabb nyilvános pályázati felhívást tesz közzé, a „kispiac” és „nagypiac” valamint „virágpiac” árusító helyeire. A bérleti jogokra vonatkozó pályázati kiírás Újfehértó Város Önkormányzatának honlapján www.ujfeherto.hu és a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján került kihelyezésre az érdeklődök számára.

A pályázatok benyújtásának határideje, helye: 2018. január 17. (szerda) 17:00 óra, Polgármesteri Hivatal földszint 2. számú hivatali helyisége.

Felhívom a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a piac bérleti pályázatokat a leadási határidő lejárta után nem áll módunkban elfogadni. Az előző licittárgyaláson elnyert félasztalokra újabb pályázatokat nem lehet benyújtani. A határidő lejárta után csak napidíjas árusításra lesz lehetőség az év további részében.

Versenytárgyalás ideje: 2018. január 22. (hétfő) délelőtt 8:00 óra.

A versenytárgyalás helye: Nonprofit Közösségi- Szolgáltató Ház- Többfunkciós tér előadó terem (volt Kollégiumi épület).

A pályázattal kapcsolatosan további információkról, pályázható asztalok sorszámairól az Újfehértói Polgármesteri Hivatalban (Újfehértó, Szent István út 10. Fsz. 2. számú hivatali helyiség) Boda Péter ad tájékoztatást. Telefon: 42/290-000/102

 

 

                                                                                                                                                                       Nagy Sándor sk.

                                                                                                                                                                         polgármester