Friss hírek

TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Újfehértó Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. október 30-i ülésén módosította az egyes egészségügyi szolgáltatások térítési díjairól szóló 4/2012. (III. 1.) önkormányzati rendeletet. A módosítás értelmében 2019. november 01. napjától az Újfehértó Város Önkormányzata által az Újfehértó, Bartók Béla utca 20. szám alatti telephelyen biztosított  fizioterápia és az általános laboratóriumi diagnosztika szakmán belül biztosított vérvétel, valamint a vizelet vizsgálatra történő átvétele az újfehértói lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek számára térítésmentesen, az újfehértói lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel nem rendelkező személyek számára térítési díj ellenében biztosított.

Az újfehértói lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel nem rendelkező személyek az alábbi térítési díj ellenében vehetik igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat:

-        a fizioterápia térítési díja: 500.- forint /alkalom/ egy kezelés/ fő,  ugyanazon alkalommal minden további kezelés 100.- forint /fő/ kezelés.

-        a vérvétel térítési díja: 500.-forint /fő/ alkalom.

-        a vizelet vizsgálatra történő átvételének térítési díja 500.- forint /fő/ alkalom.

-        amennyiben ugyanazon napon vérvételre és vizelet vizsgálatra történő átvételére is sor kerül, a két szolgáltatás térítési díja összesen: 500.- forint /fő/ nap.

 

 

Dr. Hosszú József
    polgármester