Friss hírek

Tájékoztató!

Tájékoztatom Önöket, hogy a szelektív hulladék gyűjtés szállítási rendjének egyes időpontjai megváltoztak városunkban. Azokon a helyeken, ahol a kommunális hulladék gyűjtése csütörtökön történik, ott minden hónap első péntekén fog történni a szelektív hulladék elszállítása.

Az érintett utcák a következők: Debreceni út, Böszörményi út, Toldi utca, Tó utca, Víz utca, Százados utca, Alkotmány utca, Pacsirta utca, Trombitás utca, Rezeda utca, Rigó utca, Csillag utca, Határ utca, Munkás utca, Honvéd utca, Görgey utca, Radnóti utca, Kölcsey utca, Zrínyi utca, Rózsa utca.

Január hónapban a fent említett helyeken az idei év első szelektív hulladék szállítása 2018.01.05-én lesz. Azok, akik nem tudják ezen a napon kihelyezni a gyűjtőedényeket, ebben a körzetben, a szolgáltató 2018.01.10-én (szerdán) megismétli a szelektív hulladékszállítást.

A többi területen sem a kommunális, sem a szelektív hulladék szállításának rendje nem változott meg. Az éves szállítási rendet tartalmazó naptárat a napokban ütemezetten kézbesítjük Önöknek.

Üdvözlettel:

Nagy Sándor s.k.
   polgármester