Friss hírek

Tájékoztató - Választási plakátok kihelyezése villanyoszlopokra

Tisztelt Polgármester Asszony, Polgármester Úr! Közeledik az országgyűlési képviselő-választás, ezzel együtt elkezdődött a kampányidőszak is, mely során az E.ON Hálózat oszlopaira is számos településen kihelyezésre kerültek a választási plakátok.
A törvényi előírások szerint a választási plakátok kihelyezése megengedett ebben az időszakban, azonban fontos szempont a biztonság is. Szeretnénk megelőzni a felhelyezés során előforduló esetleges baleseteket, illetve elkerülni, hogy a nem megfelelően kihelyezett információs anyagok – pl. az oszlopra való felmászást akadályozva - egy esetleg meghibásodás során az elhárításban késedelmet, ezzel ügyfeleink számára kellemetlenséget okozzanak. A balesetek megelőzése érdekében segítségképpen összeállítottunk egy tájékoztató anyagot, mely a plakát elhelyezés műszaki és munkabiztonsági előírásait tartalmazza. Választási hirdetmények kihelyezésére vonatkozó szabályzatot letöltheti itt.

Vállalatunk a választási plakátok elhelyezésére vonatkozóan az ESMA Reklám Zrt-vel áll szerződésben. Amennyiben a választási plakátok oszlopainkon történő elhelyezése nem az ESMA Reklám Zrt. közreműködésével, hanem harmadik személy által történik, akkor kérjük, hogy a mellékelt tájékoztató anyagot a választási plakátok kihelyezését végző vállalkozás(ok) részére juttassák el, és tájékoztassák őket a szabályokról.

Együttműködésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
E.ON Hálózat