Friss hírek

Újévi köszöntő

Mérleg, számadás, eredmény-értékelés – az évből már csak ezek vannak hátra.
Decemberben, és kiváltképpen a hónap utolsó napján mindannyian átgondoljuk, hogyan zárunk, milyen sikerekkel büszkélkedhetünk, és milyen kudarcokból tanulhatunk.
Kérem, engedjék meg, hogy én most szakítsak ezzel a hagyománnyal és hátat fordítsak a mérlegnek, a számadásnak és az eredmény-értékelésnek.
Amit tenni szeretnék, az egy szóban összefoglalható. Köszönöm. Köszönöm, hogy olyan sokan hittek bennem és rám bízták városunk jövőjét.

Köszönöm, hogy csatlakoztak hozzám és én is csatlakozhattam az elmúlt hónapok programjaihoz. Köszönöm, hogy javaslataikkal, véleményükkel és értékes ötleteikkel segítik munkámat. Köszönöm bíztatásukat, tanácsaikat és elismerésüket, hogy jelzik gondjaikat, szólnak, ha segítségre van szükségük – igyekszem mindegyiket teljesíteni, hogy élhetőbb és szerethetőbb legyen Újfehértó.

És nem utolsósorban, köszönöm a Jóistennek, hogy azt csinálhatom, amit mindig is szerettem volna.

A múlt helyett előre nézek, a jövőbe. Számtalan tennivaló vár ránk jövőre. Nehéz, embert próbáló feladatok. Nem félek tőlük, mert tudom, Önökre számíthatok. Tudom, hogy Önöknek is az a céljuk, mint nekem, hogy felvirágoztassuk a várost. Hiszem, hogy közösen, együtt valóra váltjuk régóta dédelgetett álmainkat.

2020-ban csak többek lehetünk, kevesebbek semmiképpen. Vár ránk több megvalósítandó beruházás, várnak új utak, korszerűbb létesítmények, és sok közös program.
A Jóistentől én csupán egészséget kérek az újévre, mert ha az megvan, a többi csak rajtunk múlik. Legyen áldott, békés és szeretettel teli az Esztendő! BUÉK!

Dr. Hosszú József
polgármester