Friss hírek

Újfehértó Város Önkormányzata közbeszerzési eljárást indított a Piaccsarnok kivitelezési munkálatainak elvégzésére

Mint ismeretes Újfehértó Város Önkormányzata a TOP-2.1.2-15 jelű Zöld város kialakítása tárgyú - Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóság - felhívásra pályázatot nyújtott be 2017. szeptember 29-én, mely a 2018. október 31-én kelt támogatási döntés értelmében 300.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt keretében megvalósuló fejlesztések: Piaccsarnok, játszótér és zöldfelület kerül kialakításra.

Újfehértó Város Önkormányzata Piaccsarnok kialakítása kapcsán az építési engedélyezési tervdokumentáció és a kiviteli tervdokumentáció elkészültét követően közbeszerzési eljárást indított a projektelem kivitelezési munkálatainak elvégzésére.

Az eredményes közbeszerzési eljárás lefolytatását követően kezdődhetnek meg a Piaccsarnok kivitelezési, építési munkálatai.

A kialakításra kerülő Piaccsarnok fedett-nyitott vásártere kulturált környezetet biztosít majd a helyi termelőknek portékáik árusításához, hozzájárulhat a város gazdasági életének fellendüléséhez, új vállalkozók megjelenéséhez, továbbá a város egy új közösségi színtérrel gyarapodhat.

piac
piac2