Friss hírek

Utolsó lehetőség komposztáló edények átvételére!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szilárdhulladék –gazdálkodási Társulás sikeresen pályázott a települési szilárdhulladék- gazdálkodási rendszerének fejlesztésére a KEOP-1.1.1/2F/09-11-2012-0003 sz. projekt keretében. A fejlesztés részeként beszerzésre került a házi komposztáló edény is melynek űrtartalma 300 liter, az edényt a Társulás külön térítési díj fizetése nélkül biztosítja 3623 újfehértói ingatlanhasználó részére.

Azok az ingatlantulajdonosok akik még nem vették át a komposztáló edényt, utolsó alkalommal átvehetik: Újfehértón térítésmentesen a volt KHT udvaron (Újfehértó, Bartók Béla utca 7.) az alábbi időpontban:

2017. augusztus 02. 08:00-13:00

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az edény térítésmentes átvételére településünkön azon ingatlantulajdonosok jogosultak, akik nem vagy maximum egy negyedéves hulladékdíj-hátralékkal rendelkeznek.

A házi komposztáló edény használatáról minden lakos tájékoztató anyagot kap az edény átvételekor.

Az átvevő köteles az edény épségét megőrizni, azt rendeltetésszerűen használni.

Kérjük az ingatlantulajdonosokat, hogy az átvételkor hozzák magukkal a lakcímigazoló kártyát vagy a Hulladékgazdálkodási szerződés szerinti ügyfél által kitöltött meghatalmazást, amennyiben az ingatlan használó nem személyesen veszi át az edényt.

További tájékoztatás és meghatalmazási minta kérhető:KHT IRODÁBAN

KHT IRODA (Újfehértó, Bartók Béla utca 7.) Telefon: 06-30-5476652

 

Nagy Sándor s.k.
           polgármester