Friss hírek

Varga Mihályné nyugdíjba vonulásának alkalmából

dsc-0986


„Hivatásod legyen: élni másokért,
s mások boldogságában keresni a magadét.”

/Johann Heinrich Pestalozzi/


 
Kedves és szeretett kolleganőnk, Varga Mihályné 2020. szeptember 30. napján töltötte utolsó munkanapját Újfehértó Város Polgármesteri Hivatalában nyugdíjba vonulása előtt.
Marika 2007.07.01. napjától vált az Újfehértói Polgármesteri Hivatal köztisztviselőjévé.
Fontosabb feladatai közé tartoztak az étkezéssel és egyéb gazdasági eseményekkel kapcsolatos kimenő számlák kiállítása, kezelése, nyilvántartása, illetve az étkezési térítési díjak pénzkezelő helyekről történő beszállításának koordinálása, szervezése. Több éven keresztül leltározási feladatokat is végzett, az utóbbi években az önkormányzati és hivatali házipénztár kezelésével, a polgármesteri hivatal valamint az önkormányzat tulajdonában, illetve használatában álló gépjárművek üzemeltetésével, használatával kapcsolatos feladatokat koordinálta. Éveken át hasznos tajga volt a helyi választási irodának az országgyűlési, önkormányzati és az európai parlamenti képviselő-választásokon.
Munkáját a hivatalban 13 évig szorgalmasan, példaértékűen, kitartóan végezte. A kapott feladatokat mindig a legnagyobb körültekintéssel hajtotta végre. A kollektíva egyik legtapasztaltabb tagjaként fiatalos lendület, vidámság, folyamatos fejlődni akarás jellemezte munkáját.
A hivatalból egy értékes ember távozik ismét, hiszen Marika azok közzé tartozott, akire mindig lehetett számítani. Értékrendje és következetessége mércét állít mindannyiunk elé.
Köszönjük Varga Mihályné Marikának, a Polgármesteri Hivatal dolgozói, a hivatalvezetés, és Újfehértó Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében a 13 éven át kiemelkedő szakmai felkészültség alapján végzett, közszolgálatban eltöltött munkáját és kívánjuk, hogy szeretetben; egészségben és boldogságban töltse el a nyugdíjas éveit.