Friss hírek

Átadásra került a „Bajnokok fala”, ismét világbajnokokat köszöntöttünk!

2019. április 25-27. között került megrendezésre a spanyolországi Guadalajarában a XVI. IKF Kempo Világbajnokság és Világkupa, melyen a magyar válogatott 31 fővel képviselhette hazánkat. Nagy büszkeség számunkra, hogy a nemzeti csapatba 8 újfehértói harcos is meghívást kapott, akik az elmúlt évekhez hasonlóan idén is remekeltek.

Az újfehértói kemposok 4 arany-, 11 ezüst- és 7 bronzéremmel tértek haza, akiket Nagy Sándor polgármester úr elismerésben részesített:

  • Kriston Csaba; önvédelem 1.hely, semi kempo 3.hely, submission 2.hely
  • Kriston Ádám; önvédelem 1.hely, semi kempo 3.hely, submission 2.hely. full kempo 2.hely
  • Fazekas Marcell; semi kempo 1.hely, submission 2.hely, full kempo 2.hely
  • Kiss Krisztián László; semi kempo 1.hely, submissin 3.hely, full kempo 2.hely
  • Szabó Tibor Benedek; semi kempo 2.hely, submission 2.hely, knock down 2.hely
  • Pásztor Ádám; önvédelem 3.hely, semi kempo 3.hely, Submission 3.hely
  • Zilai Zétény; semi kempo 3.hely, full kempo 2.hely
  • Zilai Sándor; full kempo 2.hely.

A hazatérő harcosok köszöntésének ezúttal az Újfehértói Szabadidőközpont adott otthont. Nem véletlenül, hiszen mostantól a sportegyesület harcosai közül többek arcképe is visszaköszön ránk a szabadidőközpont folyosóit járva. Itt olyan személyek kaptak helyet, akik a város sportéletének meghatározó alakjai, s méltán lehetünk büszkék rájuk. Ebből ered a „Bajnokok fala” elnevezés is. Megálmodója Sármány Antónia, kulturális közösségfejlesztő mentor.

Szegedi Károly, Papp Klaudia, Zilai Sándor, Lovas László, Kiss Krisztián László, Pásztor Ádám, Szabó Tibor Benedek, Csukrán Mihály és Székely Attila arcképe is helyet kapott a falakon. Városunk büszke arra, hogy ilyen lakosai vannak, s voltak egykoron. Ők azok, akik a jövő nemzedék számára is hiteles példaként állnak, követendő életutakat megmutatva. Bízunk benne, hogy a sportolók segítségével ösztönözni tudjuk a helyi fiatalokat álmaik megvalósítására, és kíváncsian várjuk, hogy ki lesz a következő, aki felkerülhet arra a bizonyos „falra".

dsc-0586