Friss hírek

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS!

A Kormány 32/2016. (II. 25.) Korm. rendeletével az újfehértói sportcentrum beruházás megvalósításával összefüggő közigazgatási hatósági ügyek kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról, illetve a 1072/2016. (II. 25.) Korm. határozatával az újfehértói sportcentrum kialakításáról az Újfehértó város területén lévő Városi Sportpálya fejlesztésének és Városi Futópálya és Szabadtéri Fitneszpark kialakításának 625.814.-eFt összegű támogatásáról döntött.
A projekt keretében Újfehértó város területén két megvalósítási helyszínen két sportpálya fejlesztése valósul meg az elkövetkező időszakban:
Az Újfehértó, Debreceni úti sportpálya fejlesztése során a meglévő labdarúgó pálya elé új 68*105m-es vonalazott méretű pályát és 390 férőhelyes fedett, nyitott lelátó épületet tervezünk kialakítani, mely alatt helyet kapnának a kiszolgáló helyiségek is, a további területen pedig szabadtéri fitneszparkot, főzőhelyet, valamint parkolókat, sétányokat alakítunk ki.
A másik megvalósítási helyszínen az Újfehértó, Rákóczi út 2. sz. alatt lévő Nonprofit Közösségi-szolgáltató Ház területén, terveink szerint egy rugalmas kültéri burkolattal (rekortán) ellátott 200m-es 4 sávos futópálya, és az azáltal közrefogott területen élőfüves labdarúgópálya (20*40m), valamint egy 150m2-es szabadtéri fitneszpark kerülne kialakításra.
Újfehértó Város Önkormányzata nevében ezúton szeretném megköszönni Magyarország Kormányának, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak, Takács Mihály miniszterelnöki főtanácsadó úrnak, Kranyik Istvánnak és mindazoknak a segítségét és közreműködését, akik munkájukkal segítették az újfehértói sportcentrum megvalósítását. valamint a beruházással összefüggő kormányrendeletek meghozatalát.

Köszönettel:
Nagy Sándor
polgármester
Újfehértó Város Önkormányzata