Egyéb

Újfehértó Város Önkormányzata új Közbeszerzési Szabályzatának elfogadásáról
Újfehértó Városfejlesztési Helyi Közösség
HELYI KÖZÖSSÉGI FEJLESZTÉSI STRATÉGIA
Véglegesen Elfogadott Verziója
2016.06.29.
hkfs-ujfehertoÚjfehértó Városfejlesztési Helyi Közösség
HELYI KÖZÖSSÉGI FEJLESZTÉSI STRATÉGIA
(2016.06.22.)
Munkaverzió itt tölthető le PDF-es formátumban: hkfs-ujfeherto

 
Trágyatárolók építésére pályázhatnak a termelőkTrágyatárolók és hozzájuk kapcsolódó trágyakezelési technológiák építésére és beszerzésére írt ki pályázatot a Miniszterelnökség november 20-án, amelyre a mezőgazdasági termelők (és azok bizonyos csoportjai) nyújthatják be pályázatukat.
A felhívás célja, hogy az állattartó telepek megfeleljenek a trágyaelhelyezéssel kapcsolatos előírásoknak, valamint tovább csökkenjen az ágazat üvegházhatású gáz-, valamint az ammónia kibocsátása. A trágyaelhelyezés problémájának megoldása továbbá hozzájárulhat a mezőgazdasági eredetű, pontszerű nitrát szennyezések csökkentéséhez, ezáltal a felszín alatti vizek minőségének javításához, valamint a tápanyag-körforgási folyamatok és az agrotechnológiai igények összehangolásához is.

A pályázatok benyújtására kizárólag mezőgazdasági termelők (és azok bizonyos csoportjai) számára nyílik lehetőség. A rendelkezésre álló 5,6 milliárd forintos keretösszegből trágyatárolók kialakítására, trágyakezelésre vonatkozó beruházásokra, csapadék trágyarendszertől való elvezetésére, trágyatároláshoz kapcsolódó monitoring rendszer kialakítására, valamint trágyatároláshoz, feldolgozáshoz, mozgatáshoz szükséges erő és munkagépek beszerzésére lehet támogatást igényelni.

A pályázatra a támogatási kérelmeket első benyújtási időszak szerint 2015. december 20. és 2016. január 20. között kizárólag elektronikus úton nyújthatják be a pályázók az MVH felületén, a  www.mvh.gov.hu weboldalon.

Bővebb információ:

http://www.mvh.gov.hu/fooldal/-/content/VLfqQiCLy40T/tragyatarolok-epitesere-palyazhatnak-a-termelok/maximized

https://www.palyazat.gov.hu/node/56753


........................................................................................


Digitális Magyarország Pályázat

A Digitális Magyarország program keretében közel 5000 db notebook és tablet térítésmentes használatbavételére, és ehhez kapcsolódóan informatikai képzésben való részvételre nyílik lehetőség a Nyíregyházi járás településein, köztük az Újfehértón élők körében is.

A pályázat 2015. november 16 – 2015. december 30. között nyújtható be.


Részletekért kattintson ide!