Szabadidő


ÚJFEHÉRTÓ SZABADIDŐ


 

h2o-logo

SZEGEDI KÁROLY SPORT-ÉS SZABADIDŐKÖZPONTÚjfehértó város és környéke közösségi életének szerves részét képező, kedvelt sportolási és kikapcsolódási úti célja a 2010-ben átadott, korszerű és modern Újfehértói Szabadidőközpont.
Wellness (szauna, jacuzzi) lehetőségekkel kiegészített uszoda, korszerű tornacsarnok, bowling, fallabda, konditerem és fitnesz terem, 40 fős ülőhellyel rendelkező igényes bár várja folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal, rendezvényekkel és kedvező árakkal a sportolni és kikapcsolódni vágyókat.
Uszodánkban két, feszített víztükrű medence várja az úszni vágyókat, a 12 méteres tanmedence (0,6-1,2m mély) és a 25 m-es, rajtkővel ellátott, 4 tansávra osztható úszómedence (1,4-1,8 m mély).
Bővebben...

honlap: www.ujfszabadido.hu


logo-3


ÚJFEHÉRTÓI LOVARDA


Újfehértói Lovasbarátok Egyesülete

Az Újfehértói Lovarda profiljában lovasoktatás, lovasversenyek szervezése, lovas versenyeken való részvétel szerepel. Nagy Sándor vezető lovas oktató és egyben a SzSzB megyei díjugrató szakág vezetője várja a lovagolni vágyókat, ahol Fedeles pályán és szabadtéri pályákon oktatják a lovasokat. Az Újfehértói Lovasbarátok Egyesületének ifjú tagjai számos országos és megyei versenyen bizonyították már tudásukat.


Az Újfehértói Lovasbarátok Egyesületének bemutatkozója: ITT.
   
 


VÁROSI MÚZEUM
 
Zajti Ferenc Kulturális Központ Helytörténeti Gyűjteménye

Egy XIX. század második felében épült, egykor a Grünberger család tulajdonában álló boltíves tornácos kúriában 1995-ben nyílt meg a Városi Múzeum. Kiállításai az időszaki kiállítások mellett elsősorban helytörténeti anyagokat mutatnak be. Időszaki kiállításoknak a város több kiállítóhelyszíne is teret ad. A múzeum előtti szoborpark az Újfehértóhoz kötődő jeles személyeknek állít emléket: Nyúzó Mihály, II. Rákóczi Ferenc ezredeskapitánya, Rákóczi Pál országbíró, Szoboszlai Pap István református püspök, Zajti Ferenc történész szobrait tekinthetjük meg itt.

(cím: Újfehértó, 4244, Egészségház u. 2., tel: 42/290-600, Facebook: Újfehértói Városi Múzeum)

 


KISRÉTI SZABADIDŐPARK

Igazi természeti kincs Újfehértó közepén, mely a város fiataljainak és kisgyermekes családjainak kedvelt pihenőhelyévé vált, rendezvények és szabadtéri sportesemények helyszíne, ugyanakkor növény- és madárvilága is jelentős. A teniszpályával is rendelkező park fejlesztés alatt áll, mint ahogy a városban több helyen is közösségi játszótér és szabadtéri kondipálya kialakítása van folyamatban.

 
konyvtar-logo


VÁROSI KÖNYVTÁR

Zajti Ferenc Kulturális Központ

A könyvtár a Művelődési Központ épületén belül működik.

    Nyitva:        kedd- péntek 9-17 óráig, szombaton 8-12 óráig
    Telefon:     42/290-013
    Cím:            Újfehértó, 4244, Fő tér 3
    email cím: varosikonyvtar92@gmail.com
honlap:    http://www.konyvtarujfeherto.hu/
 https://www.facebook.com/varosikonyvtar.ujfeherto
   

Kapcsolódó tartalmak: